Winkelwagen

RVS GEREEDSCHAP


LET OP WIJ ZIJN EEN GROOTHANDEL: Alle prijzen zijn excluisief btw en verzendkosten. Voor particulieren geldt een toeslag van 30 %.        
                                                               
VOOR VERZENDING GELDT: Pakketten tot 10 kg € 6,95 en 10 kg tot 30 kg € 13,25 en een Brievenbus pakketje € 4,25
Binnen de gemeente Apeldoorn wordt gratis aan huis bezorgd.


 ONDERDELEN "RVS" TANGEN

 Tangen "RVS"

 Scharen "RVS"

 Pincetten "RVS"

 Gereedschapset

 Tray/Schaal/Beker "RVS"


1 2 3 4 Volgende



Infrarood Thermometer




per stuk

Nauwkeurig meten zonder aanraken (ca. 5 cm afstand) van de lichaams temperatuur
meetbereik van 0 - 100 ºC. In handige opbergbox.


euro 40.00



Aantal  



Nagelheffer   gebogen/plat RVS

Nagelheffer gebogen/plat RVS "Profi-Line"




per stuk

Nagelheffer dubbel.Ene zijde is gebogen en de andere zijde plat .Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.



euro 9.95



Aantal  



Nagelheffer dubbel breed/spits RVS

Nagelheffer dubbel breed/spits RVS "Profi-Line"




per stuk

Nagelheffer dubbel. Ene zijde is breed andere zijde loopt spits toe, RVS. Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95



Aantal  



Excavator dubbel  RVS

Excavator dubbel RVS "Profi-Line"




per stuk

Excavator dubbel. Ene zijde is recht en andere zijde is gebogen. RVS. Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95



Aantal  



Excavator dubbel / gebogen RVS

Excavator dubbel / gebogen RVS "Profi-Line"




per stuk

Excavator dubbel / gebogen RVS (bolletje groot).Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95



Aantal  



Excavator dubbel / gebogen RVS

Excavator dubbel / gebogen RVS "Profi-Line"




per stuk

Excavator dubbel / gebogen RVS (bolletje klein).Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95



Aantal  



Excavator / Hoekvijl  RVS

Excavator / Hoekvijl RVS "Profi-Line




per stuk

(Gebogen bolletje klein) Combi-instument Met aan een zijde een excavator en aan de andere zijde een hoekvijl. Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95



Aantal  



Excavator / Hoekvijl  RVS

Excavator / Hoekvijl RVS "Profi-Line




per stuk

(Recht bolletje klein) Combi-instument Met aan een zijde een excavator en aan de andere zijde een hoekvijl. Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95



Aantal  



Hoekvijl dubbel RVS

Hoekvijl dubbel RVS "Profi-Line"




per stuk

Hoekvijl dubbel RVS (medium model). Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95



Aantal  



Hoekvijl dubbel RVS

Hoekvijl dubbel RVS "Profi-Line"




per stuk

Hoekvijl smal model. Al onze "Profi-Line" instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, wat de kans op roestvorming en bot worden minimaliseerd. Op dit product zit standaard 2 jaar garantie op scherpte en roestvrije kwaliteit bij juist gebruik en reiniging/onderhoud.


euro 9.95



Aantal  




1 2 3 4 Volgende